Οι εκλεκτοί των Ελ

Ο Λιακόπουλος τελικά δεν ξέρει τίποτα. Εμείς, με όπλο τον διαλεκτικό υλισμό, βρήκαμε την απάντηση στο ερώτημα που ταλανίζει όλο τον σύγχρονο κόσμο: Ποιος είναι ο εκλεκτός λαός των Ελ;

Καταγγέλλω τον Λιακόπουλο, γιατί αποκρύπτει την αλήθεια! Οι Έλληνες μπορεί να είναι οι εκλεκτοί, αλλά αυτό είναι μόνο η μισή αλήθεια. Οι εκλεκτοί είναι οι Μυτιληνιοί! Για να σας το αποδείξουμε έχουμε δύο τεκμήρια:
α) Τα επίθετα των Μυτιληνιών τελειώνουν σε ελ. Με την πάροδο των ετών η αλλοτρίωση που κατάφεραν οι νεφελίμ και τα υποχείριά τους πρόσθεσαν το -ης που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα, έτσι έγινε -έλης. Εμείς όμως δεν ξεχνάμε!
β) Έχουμε το συνήθειο σε κάθε λέξη να τιμούμε τους Ελ, τους πατέρες μας. Το μωρό γίνεται μουρέλ’, το ψωμί ψουμέλ’, και ούτω καθεξής. Δεν είναι υποκοριστικό και κόψιμο της λέξης. Είναι η θύμηση της ρίζας, αυτά που προσπαθούν να ξεχάσουμε συνέλληνες!!!!

Έχω και κάτι λεξάριθμους για να στηρίξω ακλόνητα την πρότασή μου, αλλά ας μην πέσουμε τόσο χαμηλά. Οι λέξεις μιλάνε από μόνες τους, δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο. Γρηγορείτε!!!!

Τέλος.

One comment

  • Ερυθρός
    February 16, 2008 - 5:08 am | Permalink

    Και η οργάνωση που είχε αναλάβει να υπερασπιστεί την προγονική τιμή ήταν ο ΕΛ-Α (το Α για να θυμίζει τον Άλφα Κένταυρο) :)))

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.