Προς όσους προσπαθούν να αναρτήσουν σχόλιο

Τα σχόλια στο blog μου απαιτούν την έγκρισή μου κι αυτό ισχύει από την αρχή του, όπως έχω δημοσιεύσει στο δεύτερο ποστ. Αν έχετε κάτι ουσιαστικό να σχολιάσετε, τεκμηριωμένα, που βοηθάει να πάει η κουβέντα παραπέρα ή θέτει ακόμα και την αντίθετη άποψη, επίσης τεκμηριωμένα, το δημοσιεύω. Σχόλια που μόνο σκοπό έχουν την δημιουργία εντυπώσεων, την πρόκληση flame, την οποιαδήποτε εθνικιστική άποψη, δεν δημοσιεύονται γιατί δεν προσφέρουν τίποτα. Αν θέλετε να βγάλετε από μέσα σας τον Πλεύρη, συνειδητά ή ασυνείδητα, δοκιμάστε αλλού.

4 Comments

  • a8lios
    March 5, 2008 - 5:07 am | Permalink

    Σ/φε δικαίωμά σου να θες να τα εγκρίνεις πρώτα και αφού έτσι το βλέπεις καλά θα κάνεις έτσι να συνεχίσεις.

    Αλλά αυτή τη στιγμή μόνο αν έχει κάποιος λογαριασμό στο google μπορεί να σχολιάσει, και αυτό είναι νομίζω κάτι που θα μπορούσες να το τροποποιήσεις.

    Όχι τπτ άλλο, μη μας πούνε ότι τη προμοτάρουμε κιόλα!

  • macgiorgosgr
    March 5, 2008 - 8:47 am | Permalink

    Ο σχολιασμός μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες γίνεται για τρεις λόγους. Ο ένας είναι για να υπάρχει ένα πρώτο φιλτράρισμα. Μεγάλη μερίδα των ανώνυμων είναι τρολ, κάτι που δεν μπορώ να δεχτώ. Ο δεύτερος για να έχει ο άλλος κίνητρο να εκφραστεί “επώνυμα”, να έχει μια σταθερή παρουσία. Το σταθερό nickname είναι ένα κίνητρο για περισσότερη συνέπεια στα γραπτά κάποιου. Ο τρίτος για να προστατευτεί κάποιος που χρησιμοποιεί μεν το ίδιο nickname στα ανώνυμα ποστ, αλλά μπορεί ο οποιοσδήποτε να το καταχραστεί. Το έχω δει να συμβαίνει, και στην ελληνική και στην διεθνή μπλογκόσφαιρα.

  • Μαίρη
    March 18, 2008 - 4:28 am | Permalink

    Το εφάρμοσα και εγώ αυτό στην αρχή αλλά είδα ότι απογεύματα που δε βρίσκομαι στον υπολογιστή , έγραφαν άτομα και δεν μπορούσε να γίνει κουβέντα ώστε να υπάρχει ροή. Οπότε και αποφάσισα όταν βλέπω μηνύματα με απωθημένα και ανούσια να τα διαγράφω κατόπιν.

    Προς το παρόν δεν είχα κάποιο πρόβλημα

  • macgiorgosgr
    March 18, 2008 - 4:53 am | Permalink

    Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει τέτοιο πρόβλημα. Μέσα σε 2 ώρες έχω δει το σχόλιο και το έχω αναρτήσει, αν είναι ουσιώδες. Εκτός κι αν κάποιος έχει αϋπνίες, οπότε περιμένει το πρωί…

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.