Σύμπαν

Το Σύμπαν είναι άπειρο, τόσο σε χώρο όσο και χρόνο, διότι τα δύο αυτά είναι διαλεκτικά δεμένα μεταξύ τους.

Το θέμα μας όμως δεν είναι Toshiba, (το σύμπαν στην δημοτική) αυτό καθ’εαυτό, αλλά οι σεξουαλικές του σχέσεις. Διότι το Σύμπαν ΓΑΜΙΕΤΑΙ.

Αφού ρε κύριος στο εξηγάω, το βλέπεις και γραπτά, γιατί δηλαδίς επιμένεις να το ερμηνεύεις με τον δικό σου τρόπο και να βγάζεις άλλα συμπεράσματα και να με βγάζεις από τα ρούχα μου; Κι εσύ από δίπλα, τί έγινε που βγήκα από τα ρούχα μου, δεν έχεις ξαναδεί άνθρωπο εκτός εαυτού; Ζήτω οι Βούλκανς που καταργούν τα συναισθήματα, δεν διαφωνώ, αλλά υπάρχει ένα όριο. Διότι η ποσοτική συσσώρευση του βαθμού δυνητικής εκδύσεως θα επιφέρει κάποια στιγμή την ποιοτική μεταβολή και θα λάβει χώρα η έκδυση. Ναι ρε, τα πήρα στο κρανίο, υπάρχει πρόβλημα; Τσάκωνας στα “Φτηνά Τσίγαρα”: Πρόβλημα; Α πρόβλημα! Ε α γαμηθείτε! ΓΑΜΙΕΣΤΕ!

Ε μα τί θέλετε λοιπόν; Να καταντήσουμε σαν τους Άγγλοι; Δεν εννοώ φυσικά να βγάζουμε τα προφυλακτικά αφοδεύοντας (σωβινιστικό σχόλιο, ζητώ συγνώμη από το φιλοθεάμον κοινό). Ομιλώ δια την φλεγματικότητα του λαού αυτού. Που την πέφτουν και σκοτώνουν στο ξύλο τον περαστικό στο δρόμο κι αντί να πάνε να χωρίσουν τον καυγά οι άλλοι πάνε από δίπλα και του λένε ήρεμα: Pardon me, why are you hitting this man? και με προφορά οξφόρδης, κρατώντας την ρεντιγκότα τους. Ε μα.

Ασταδιάλα πια. Και θα νευριάζω και θα βρίζω και θα καπνίζω μπας και ηρεμήσω κι όλα.

Ουφ.

4 Comments

  • Pingback: Redblogs.gr » Σύμπαν

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.