Μουσικό αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία

Αναγνώστη μου, γεια.

Επειδή σε σκέφτομαι και φροντίζω για την πολιτιστική σου ανάπτυξη, την ψυχαγωγία σου και γενικά το πώς να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου, αντί να κωλοβαράς στα Ιντερνετ καφέ, στα ουφάδικα και στην πλατεία Συντάγματος όπου έχει δωρεάν Ιντερνετ, σου έχω πρόταση.

Η πολιτική κατάσταση έχει ως εξής: Το Σαββατόβραδο είναι δύσκολη ώρα. Κανονίζουμε τελευταία στιγμή, συνήθως με τα ίδια άτομα, βγαίνουμε, πάμε στα ίδια μέρη, με τα ίδια άτομα, λέμε τις ίδιες βλακείες και ξαναγυρνάμε σπίτια μας. Ή καθόμαστε στα σπίτια μας γιατί δεν παίζουν φράγκα και βλέπουμε ταινία “Jesus Christ Vampire Hunter”. Εκπληκτική ταινία BTW, ο Ιησούς επιστρέφει για την Δευτέρα Παρουσία, σε ένα χωριό που το έχουν κυριεύσει βρικόλακες λεσβίες. Και είναι ταινία καράτε.

Εμείς προτείνουμε τα εξής: Το λοιπόν, αντί να κάθεσαι να σκέφτεσαι και να παίρνεις τηλέφωνα και να κανονίζεις ή να κάθεσαι να μιζεριάζεις, σου έχω πρόταση. Την Κυριακή 22 Νοέμβρη, παρουσιάζουμε Μουσικό Αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία. Μουσική Σκηνή “Πρόβα”, Καλαποθάκη 6, στον πεζόδρομο, στην Πλατεία Ελευθερίας. Κι επειδή το blog και το ΙντερνΕτ είναι διεθνές να πούμε, η προαναφαρθείσα τοποθεσία ευρίσκεται εν τη πόλη της Θεσσαλονίκης, στην Ελλάδα.

Παίζουμε λοιπόν, οι:

Βλαδίμηρος Σιαμέτης, τραγούδι-κιθάρα
Γιώργος “macgiorgosgr” Σιαμέτης, πλήκτρα-τραγούδι
Ξένια Κωνσταντινίδου, ακκορντεόν
Σίσσυ Τόλιου, κιθάρα

Τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Ξέμπαρκων, Γιάννη Σπανού, Μαρίζας Κωχ, Λάκη Παπαδόπουλου, κ.ά. Αν είστε καλό κοινό, μπορεί να πούμε και αντάρτικα.

Πάρτε και αφισάκι σπέσιαλ. Κι αν σας αρέσει, πείτε το και στους φίλους σας.

Kavadias

2 Comments

  • November 21, 2009 - 12:15 am | Permalink

    Μπράβο σας! Καλή σας επιτυχία!

    δυστυχώς η απόσταση αλλά και τα πόδια μου(!!) δεν μου επιτρεπουν να είμαι.

    πιθανώς να βλέπω το Η Ζωή στους Βράχους και να σας σκέφτομαι

    καλή σας επιτυχία!

  • μαρία
    November 26, 2009 - 7:30 pm | Permalink

    που σαι βρε ψυχή; εδω μαρία από μυτιλήνη από τα παλια τα χρόνια ωραιο τοblog αντε τωρα που σαι βρηκα θα τα λέμε χαιρετω.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.