Γρίπη και Ε.Σ.

Το ποστ που ακολουθεί είναι δημοσιογραφικό. Έχω τις πληροφορίες μου και είναι εγκυρότατες.

Σύμφωνα με το in.gr, συγκεκριμένα στο άρθρο http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1046772, αναφέρεται ότι εμφανίστηκαν κρούσματα γρίπης H1N1 στα ΚΕΝ των Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο και Υγειονομικού στην Άρτα. Το ενδιαφέρον είναι ότι από τους νοσούντες, μόνο ένα μικρό ποσοστό βρέθηκε θετικό.

Πώς γίνεται, αναγνώστη μου, να έχεις δύο, τρεις, είκοσι ανθρώπους που έχουν τα ίδια συμπτώματα και να έχεις δύο διαφορετικές ασθένειες; Δηλαδή οι μεν κόλλησαν κοινή γρίπη, ενώ οι δε κοινή γρίπη των χοίρων (διαβάστε στην wikipedia για την γρίπη και τις κατηγορίες της, είναι διαφωτιστικά τα άρθρα της). Ε, δεν γίνεται. Δυο επιδημίες ταυτόχρονα πάει πολύ.

Οι πληροφορίες μου λοιπόν λένε ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα H1N1 στην Άρτα δεν είναι τέσσερα, αλλά είκοσι πέντε. Ε, μα, δεν γίνεται ρε παίδες, ίδια συμπτώματα, ίδια αιτία. Κάποιος δεν μας τα λέει καλά, κάποιοι κρύβουν στοιχεία. Ο Ελληνικός στρατός δε λέει ότι τα κρούσματα είναι είκοσι τέσσερα σε όλη την Ελλάδα. Με τις συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν στις μονάδες, όχι είκοσι τέσσερα, δυο χιλιάδες τέσσερα θα έπρεπε να ήταν…

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.