Πού είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στα πανεπιστήμια;

Λύστε μου σας παρακαλώ μια απορία.
Στην δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στο Έθνος, στις 24 Φλεβάρη, ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαζε ποσοστό 16,2%. Στην ηλικιακή κατηγορία των 18-34 ετών δε, έβγαζε ποσοστό 28,1% και καταλάμβανε την πρώτη θέση.

Η ΑΡ.ΕΝ. όμως, η παράταξη που στηρίζει ο Συνασπισμός της Ριζοπλαστικής Αριστερότητας στα πανεπιστήμια, φέτος φαίνεται να παίρνει ένα ποσοστό 5 κόμμα τόσο (την ώρα που γράφεται το ποστ δεν έχουμε αποτελέσματα από όλους τους συλλόγους). Άρα, κάποιος μας λέει ψέμματα!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ λοιπόν την Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας ότι τα αποτελέσματα που δημοσιεύει αυτή είναι ΨΕΥΔΗ και ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ! Διότι δεν υπάρχει περίπτωση οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν να είναι λάθος! Δεν είναι δυνατόν η δυναμική που έχει ο Συνασπισμός της Αριστερότητας, των Κουνημάτων και της Οικονομίας, με τον πρόεδρό του τον Αλέξη Τσίπρα (γεια σου φανατικέ αναγνώστη μου!), να μην εκφράζεται στην εκλογική διαδικασία των φοιτητών!

Αίσχος!

2 Comments

  • Rocean
    April 11, 2008 - 3:34 am | Permalink

    Εγώ καταγγέλω τις εκλογές. Ζήτω οι δημοσκοπήσεις!

  • Ερυθρός
    April 11, 2008 - 11:19 am | Permalink

    Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης! Η εξουσία στα ΔΣ και στις δημοσκοπήσεις! Όχι στον λαϊκιστικό θεσμό των Γενικών Συνελεύσεων!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.