Φωτιά στα μπατζάκια μας!

Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας είναι η μόνη παράταξη που δημοσιεύει τα αποτελέσματα όλων των φοιτητικών συλλόγων της χώρας. Όλων; Όχι! Ο σύλλογός μου, ο Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Μουσικών Σπουδών Θεσσαλονίκης, όπως κι άλλοι στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν στα αποτελέσματα! Θα σκεφτούν τώρα κάποιοι: “Να η δήθεν έγκυρη ΠΚΣ, αποκρύπτει αποτελέσματα για να μεγαλώσει το ποσοστό της!”. Την πατήσατε όμως. Δεν δημοσιεύονται γιατί δεν ανήκουν στην ΕΦΕΕ, αφού τα καταστατικά τους δεν επιτρέπουν παρατάξεις στην εκλογική διαδικασία.
Εκλογές όνειρο. Ονοματάκια στο ψηφοδέλτιο, όπως κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, σταυρουδάκι και στην κάλπη. Όνειρο. Βέβαια η Πανσπουδαστική υπάρχει στο Μουσικό και έχει αναπτύξει δράση, αλλά στις εκλογές αυτό δεν εκφράζεται καθαρά, οπότε τί αποτελέσματα να βγάλει κι αυτή η ΠΚΣ και πώς να τα συμπεριλάβει στα πανελλαδικά; Πάντως τα δυο τελευταία χρόνια στο Μουσικό δίπλα από τους Πουκουσάριους γράφεται σε παρένθεση το Πανσπουδαστική. Α, και στον ΣΕΚίτη (έχουμε και τέτοιον, τί να κάνουμε!) γράφεται σε παρένθεση το Γένοβα. Οι ΔΑΠίτες δεν γράφουν τίποτα γιατί το παίζουν ινκόγνιτο και κουλ. Οι Αλφακαπίτες δεν γράφουν τίποτα γιατί πάνε με τη ΓΣΕΕ και ντρέπονται να το γράψουν.
Να κάνω λοιπόν μια αναφορά στο τί έγινε στο Μουσικό. Για πρώτη φορά στα χρονικά της σχολής, υπάρχει ένα κόκκινο γαρύφαλλο στο ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών. Ναι σύντροφοι και φίλοι, εκλέχτηκε Πουκουσάρια στο ΔΣ του Μουσικού! Αποτελέσματα αναλυτικά δεν θυμάμαι, είχαμε και παράσταση και δεν μπορούσα να είμαι στην καταμέτρηση, αλλά τί μας νοιάζουν τα αποτελέσματα…

Ένα σχόλιο μόνο:

Γαμάμε.

4 Comments

  • Ερυθρός
    April 10, 2008 - 12:39 pm | Permalink

    Ερώτηση: επειδή αρχικά λέγαμε ότι θα βγάλουμε για 200, μετά για 199 και τώρα βλέπω 197 συλλόγους, δηλαδή η σχολή σου παίζει στα λάθη; εννοώ ότι αρχικά την είχαμε ανάμεσα στους 200; Αυτό αντιλαμβάνομαι πάντως από όσα γράφεις (ένα άλλο τυπικό λάθος είναι να θεωρούμε κάθε τμήμα και σύλλογο, κάτι που δεν ισχύει πάντα. Π.χ. στην Αθήνα η ΦΛΣ είναι ένας σύλλογος για την ΕΦΕΕ, δεν σπάει σε Ι-Α, φιλολογικό κτλ).

  • macgiorgosgr
    April 10, 2008 - 1:31 pm | Permalink

    Μπορεί να είναι κι αυτό, δεν ξέρω. Ίσως κάποιοι σύλλογοι να μην κάνουν εκλογές μαζί με τους υπόλοιπους, όπως πχ. στο Θέατρο Θεσσαλονίκης πέρισυ, που έγιναν εκλογές κανα μήνα μετά. Δεν γνωρίζω καθόλου για τα πανελλαδικά στοιχεία πάντως.

  • JohnyQ
    April 13, 2008 - 3:17 pm | Permalink

    χαχα…καλύτερως τίτλος τότε είναι
    Φωτιά στα μπουζούκια μας
    !!!!

  • Guerillera*
    April 14, 2008 - 2:28 pm | Permalink

    Μπραβο συντροφια! ΠΚΣαρια και σε σχολή που δεν ειναι στην ΕΦΕΕ καλα τα σπάσαμε φετος. Αντε και του χρονου ψηφοοδελτιο με γαρυφαλλο σας ευχομαι… και το συνθημα “νατη η καλπη γαρυφαλλα γεματη”

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.